top of page

OVER ARBIS

OVER-ARBIS-family-2.jpg

FAMILY FIRST

 

“Jarenlange ervaring brengt ons waar we nu staan”

“Met ons klein familieteam, aangevuld met onze waardevolle medewerkers, kunnen we elke dag doen waar we voor willen staan: een persoonlijke service bieden aan onze klanten,” aldus Karin Verbist. Sinds de start ligt de focus op exclusief en hoogwaardig lijstwerk. We volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt op de voet en bouwen zo onze knowhow steeds verder uit.

OVER-ARBIS-banner.jpg

GOOD TO KNOW

First come, first serve! Arbis was één van de eerste Belgische spelers in de wereld van voorgeverfd lijstwerk en maakten er hun specialisatie van.

OVER-ARBIS-hout-2.jpg

STO(C)KPAARDJE: EIGEN BEHEER

OVER-ARBIS-stock-2.jpg

“Klant is koning!"

Na jarenlang huren werd 10 jaar geleden de verhuis naar de stille Kempen een feit! In Balen kan de continuïteit van de ruime stock worden gegarandeerd. Daarnaast zorgt het grote magazijn voor meer flexibiliteit naar onze klanten toe wat betreft kleinere volumes. Aangezien we het beheer van onze stock en transport in eigen handen hebben, kunnen we de beste service leveren. De aanhoudende groei resulteerde in 2019 in een nog verdere uitbreiding van onze magazijnen. Bovendien stockeren we van elk model een open pallet in de rekken, om aan alle noden van de klant te kunnen voldoen.

bottom of page