top of page
About Section
HOME-plinten.jpg

PASSIE VOOR HOUT

"Onze passie voor hout maakt het onze missie een warme thuis te creëren bij de eindklant."

Arbis. Da’s meer dan 20 jaar ervaring in plinten en deurlijsten.

Loyaliteit, (prijs-)kwaliteit & persoonlijke service. Dat zijn dé sleutelprincipes van Arbis, een enthousiast en warm familiebedrijf, op poten gezet door Karin Verbist. Met Margot en William, haar kinderen, is de opvolging nu verzekerd.

20 JAAR
ERVARING

Gaandeweg is Arbis uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de bloeiende houtsector. Zowel voor als achter de schermen ligt de focus op kwaliteit. Het resultaat? Hoogstaande afwerklijsten die steeds aan de nieuwste normen voldoen én de nieuwste trends volgen. Dat hoogwaardige karakter komt voort uit een hechte samenwerking met vertrouwde leveranciers, wat op zijn beurt leidt tot een exclusief assortiment, uniek in zijn soort.

“Als groothandel is ons streefdoel om een exclusief assortiment aan te bieden. De jarenlange ervaring en vakkennis maken het mogelijk op de best mogelijke manier tegemoet te komen aan de noden van de klant.”


 

ARBIS IN EEN NOTENDOP

  • Loyaliteit en persoonlijk contact

  • Ervaring en vakkennis

  • Prijs-kwaliteit en hoogwaardige afwerking

  • Grote voorraad

  • Snelle levering

COLLECTION-Plinten.jpg
PLINTEN-3.jpg

PLINTEN, ONS PARADEPAARD

Onze specialisatie zijn plinten. "De juiste plinten maken echt het verschil in je interieur". Het lijkt maar een detail, maar oog voor detail draagt bij aan een mooi eindresultaat. Met plinten kan je spelen in je interieur. Daarom geven we je graag enkele tips en inspiratie!
 

FSC GECERTIFIEERD

Onze producten dragen een FSC-label en/of voldoen aan de FLEGT- en EUTR-normen (die de legale en duurzame herkomst garanderen). Door te kiezen voor onze producten draag je actief bij aan een beter milieu. Al onze houtsoorten zijn immers op een duurzame manier verkregen.

FSC-bomen-1.jpg
banner--plinten.jpg

Openingsuren

Maandag-Donderdag

8u - 17u

Vrijdag

8u-16u

ONS ADRES

Arbis BV

Poeierstraat 22 I IZ Driehoek - 2490 Balen - België

Grondplan-def-def.jpg
bottom of page